Taksi midis Beauvais dhe Roissy Charles de Gaulle (CDG)

Aeroporti Roissy Charles de Gaulle

Nëse po planifikoni një udhëtim midis Aeroportit Beauvais dhe Charles de Gaulle (CDG), është ideale të planifikoni udhëtimet tuaja me kujdes. Njohja e terminaleve të ndryshme të aeroportit CDG dhe parkimit të taksive në Roissy mund të jetë e dobishme për ju.

Aeroporti Paris-Charles de Gaulle është një nga aeroportet më të mëdhenj në Evropë, me tre terminale kryesore: Terminali 1, Terminali 2 (i ndarë në 2A, 2B, 2C, 2D, 2E, 2F, 2G) dhe Terminali 3. Çdo terminal ka objektet e veta, dyqanet dhe zonat e ngrënies. Për më tepër, terminalet janë të lidhura me një rrjet transportesh falas, trenash dhe urave për këmbësorë.

Kujdes: Terminalet mund të jenë larg njëri-tjetrit. Prandaj, këshillohet të lini kohë të mjaftueshme për transferime ndërmjet fluturimeve.

Parkim taksish në aeroportin Paris-Charles de Gaulle

Për sa i përket parkimit të taksive në Roissy, ka zona të dedikuara në çdo terminal. Kështu që pasagjerët mund të gjejnë lehtësisht një taksi për në destinacionin e tyre atje. Taksitë kontrollohen rregullisht për të siguruar pajtueshmërinë me tarifat zyrtare.

Çmimet e taksive midis aeroportit Charles de Gaulle dhe Beauvais mund të ndryshojnë në varësi të terminalit të mbërritjes në CDG dhe destinacionit përfundimtar në Beauvais, por ato mbeten të rregulluara nga prefektura.

Për të garantuar një udhëtim të qetë midis Beauvais dhe CDG, rezervoni një taksi paraprakisht me një kompani të besuar! Kompania jonë e taksive në Beauvais ofron një shërbim cilësor dhe të besueshëm, me shoferë me përvojë dhe automjete komode. Për të rezervuar taksinë tuaj midis Beauvais dhe Charles de Gaulle, na kontaktoni tani në 06 48 11 48 19.

sqAlbanian