Paketat

Paketat tona të taksive fikse

Zbuloni paketat tona të taksive të paracaktuara për udhëtimet tuaja më të shpeshta në aeroporte, Disneyland Paris, Villepinte dhe destinacione të tjera:

  • Aeroporti i Beauvais Paris North: 160 €
  • Paketat e aeroportit të Beauvais në Paris: 170 €
  • Aeroporti Beauvais-DisneyLand: 190 €
  • Aeroporti Beauvais – Roissy: CDG 150 €
  • Aeroporti Beauvais – Orly: 200 €
  • Aeroporti Beauvais – Aeroporti Le Bourget: 160 €
  • Aeroporti Beauvais – Rouen Seine detar: 170 €
  • Aeroporti Beauvais – Qendra e ekspozitës Villepinte: 160 €
sqAlbanian