Shuttle Taxi në Aeroportin Beauvais

Kompani taksi në aeroportin e Parisit Beauvais

Bëni udhëtimet tuaja në aeroport më të lehtë me shërbimin tonë të transportit. taksi në aeroportin Beauvais në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që të mbërrini në kohë, gjë që garanton udhëtime me taksi në kohë, të qetë dhe të këndshme. Drejtuesit tanë bëjnë mirësjellja një prioritet i përditshëm, ashtu si përpikëri dhe miqësi. Kështu, ju përfitoni nga një përvojë udhëtimi drejt ose nga aeroporti Beauvais që përmbush pritshmëritë tuaja.

Bëni zgjedhjen e Taksi aeroporti Beauvais, dhe shijoni avantazhet e një kompanie lokale transporti pasagjerësh në Hauts-de-France. Veturat tona moderne dhe komode, minibus dhe furgon janë të pajisura me të gjitha opsionet e nevojshme për ta bërë udhëtimin tuaj sa më të këndshëm. Për të përmirësuar komoditetin tuaj në bord, ne ju ofrojmë karikues, pije dhe një lidhje Wi-Fi.

Le të kujdesemi për ngarkimin dhe shkarkimin e bagazheve tuaja. Kontaktoni shoferët tanë tani për të rezervoni transportin tuaj taksi në aeroportin Beauvais. Largohu me qetësi, me besim të plotë!

Aeroporti i Parisit Beauvais

Zgjidhni një partner transporti të preferuar për udhëtimet tuaja në aeroportin e Paris-Beauvais! LAeroporti ndodhet 2 km në veri të qytetit të Beauvais, në komunën Tillé. Platforma e aeroportit zë një pozicion strategjik në jugperëndim të rajonit Hauts-de-France, vetëm 70 km në veri të Parisit. Me një frekuentim prej afro 4 milionë pasagjerësh në vitin 2018, pozicionohet i 10-ti ndër aeroportet kombëtare për sa i përket trafikut të pasagjerëve. Terminalet mbyllen gjatë natës dhe nuk janë të aksesueshme ndërmjet orës 23:30 dhe 3:30 të mëngjesit (kohë të ndryshme për Terminalin 1 dhe 2).

Historia e aeroportit, që daton në vitet 1930, ka parë zhvillim të vazhdueshëm me hapjen e terminalit të parë në 1979, i ndjekur nga i dyti në 2010. Disa linja ajrore operojnë nga aeroporti. RYanair është në krye me 85 trafik % në 2013, ofron fluturime për në Itali, Irlandë, Marok dhe Poloni. Përveç kësaj, kompani të tilla si Wizz Air, Blue Air dhe Aigle Azur ofrojnë gjithashtu nisje nga Beauvais. Kështu ofrohen destinacione si Evropa, Rumania dhe Algjeria.

Aeroporti i Parisit Beauvais ka një ndërtesë moderne terminali prej 6000 m², e inauguruar në vitin 2010. Ky objekt ofron jo vetëm dyqane, shërbime bankare dhe restorante, por edhe një dhomë pritjeje të gjerë, duke përfshirë disa dyqane pa taksa për të rritur kohën tuaj të pritjes. Zgjidhni shërbimin tonë taksi në aeroportin Beauvais dhe shijoni një përvojë të pakrahasueshme udhëtimi!

Një shërbim taksi i besueshëm 24/7

Zgjidh nje shërbim i besueshëm i anijes, qoftë për largimin apo kthimin tuaj. Flota jonë e automjeteve përbëhet nga furgona, minibusë dhe autobusë, të gjithë të cilët janë shumë të rehatshëm dhe të pajisur për një udhëtim të rehatshëm.

Rezervimi juaj Transferim i lirë VTC në Aeroportin Beauvais bëhet me vetëm disa klikime nëpërmjet platformës sonë intuitive në internet. Filloni duke zgjedhur automjetin dhe thjesht plotësoni një formular për të specifikuar kohën, si dhe pikat e nisjes dhe mbërritjes. Shoferët tanë me përvojë më pas marrin përsipër. Falë ekspertizës sonë, ne zgjedhim rrugët më të shpejta për të garantuar përpikmërinë tuaj.

Për profesionistët në lëvizje, shërbimi ynë forcon imazhin e tyre dhe kontribuon në suksesin e qëndrimit të tyre. Vetëkuptohet se ynë transferim për në aeroportin Beauvais është në dispozicion 7 ditë në javë, 24 orë në ditë, gati për t'ju shërbyer në çdo kohë.

sqAlbanian