Taksi e miratuar në Beauvais

Transport mjekësor në Beauvais dhe IDF

Beauvais miratuar taksi, është gjithashtu një shërbim i transport mjekësor për të gjitha udhëtimet tuaja të rregullta në qendrën tuaj të kujdesit shëndetësor në: Beauvais, Paris dhe Île-de-France. 

Ne ofrojmë një shërbim Taksi të Ambulancës VSL, i disponueshëm 24/7 thjesht duke telefonuar 06 48 11 48 19, ose nga tonat formulari i rezervimit.

Pagesa e shpenzimeve të transportit

Udhëtoni në spitale dhe klinika me taksi të miratuar për takimet tuaja mjekësore dhe përfitoni nga rimbursimi i kostove të transportit nga fondi juaj i sigurimit shëndetësor.

Transporti me marrëveshje mbulohet nga sigurimi shëndetësor me recetë mjekësore, në rastet e mëposhtme:

 • Transporti për shtrimin në spital: Për hyrje ose dalje nga spitali, shtrimi i plotë, i pjesshëm ose ambulator. Radioterapia dhe kimioterapia asimilohen me shtrimin në spital.
 • Transporti si pjesë e një trajtimi, për një pacient të njohur se vuan nga ALD, Caktimi afatgjatë: Ky lloj transporti ka të bëjë me pacientët me
  mangësitë ose paaftësitë e përcaktuara nga sistemi i referencës së recetës.
 • Transporti për trajtim ose ekzaminim mjekësor në lidhje me një sëmundje
  punë ose një aksident në punë.
 • Transporti në një distancë të konsiderueshme (më shumë se 150 km në një drejtim).
 • Transporte të shpeshta mjekësore: Minimumi 4 transporte për më shumë se 50 km
  udhëtimi i jashtëm, i shtrirë në një periudhë prej dy muajsh (i njëjti trajtim).
 • Transporti lidhur me kujdesin për fëmijët apo adoleshentët, në CAMSP, qendra
  të veprimit të hershëm mediko-social, dhe në CPMP.

Gjeni listën e plotë në faqen e internetit Ameli.

Së pari, mjeku juaj duhet t'ju japë një recetë mjekësore për transport në mënyrë që të përfitoni nga shpenzimet e udhëtimit. Pasi të përcaktohet nga mjeku juaj, receta është e vlefshme për një vit.

Artikujt për t'i dërguar në CPAM tuaj, Caisse Primaire d'Assurance Maladie:

 • Cerfa formulari nr.11574: Receta juaj mjekësore për transport,
 • Nëse është e nevojshme, recetë mjekësore me kërkesë për marrëveshje paraprake,
 • Një vërtetim pagese (faturë e taksisë së kontraktuar, ose një pasqyrë shpenzimesh me formularin Cerfa nr.11162 dhe biletat e përdorura).

Maska

Xhel dezinfektues

Ngarkues

Rehati

WIFI falas

Pse të merrni një taksi të miratuar në Beauvais?

Duhet të shkosh në spital për një urgjencë mjekësore? Apo në kuadrin e një takimi me një mjek të përgjithshëm ose specialist, një qendër mjekësore apo ndonjë mjek tjetër shëndetësor? Nëse gjendja juaj nuk justifikon transportin me ambulancë, atëherë mund të telefononi Taxi Beauvais, taksinë tuaj të miratuar. Si transport profesional me ulje, taksia e kontraktuar, njësoj si mjeti i lehtë mjekësor (VSL), kujdeset për të gjitha udhëtimet tuaja mjekësore, qofshin të gjata apo të shkurtra. Në mënyrë që të mund të merrni të gjithë kujdesin tuaj mjekësor në Beauvais dhe në rajonin e Parisit, CPAM (Caisse Primaire d'Assurance Maladie) i ka dhënë Taxi Beauvais miratimin që e lejon atë të bëhet një taksi e kontraktuar.

Beauvais taksi e kontraktuar: si të keni të drejtë për të?

Të kesh të drejtë për një taksi e kontraktuar, duhet të keni një recetë mjekësore të lëshuar nga mjeku juaj. Pra, mos hezitoni t'i drejtoheni personit që do të jetë në gjendje t'jua ofrojë më së miri. Në të vërtetë, ndryshe nga shoferi i ambulancës që mund të ofrojë kujdes mjekësor, shoferi i taksisë është përgjegjës vetëm për transportimin e njerëzve të sëmurë që mund të qëndrojnë në një pozicion të ulur gjatë gjithë udhëtimit. Pra, në varësi të nevojave tuaja mjekësore, mjeku juaj do të jetë në gjendje t'ju tregojë nëse është e preferueshme që ju të transportoheni me një ambulancë ose një taksi të miratuar. Pasi të jetë lëshuar receta juaj mjekësore, mos hezitoni të na kontaktoni. Më në fund, si një transport mjekësor që punon në zonat e Beauvais, Paris dhe të gjithë Île de France, do të jetë në gjendje t'ju mbështesë në mënyrë që të mund të shkoni në takimet tuaja mjekësore në siguri të plotë.

Automjetet taksi të miratuara

mercedes sedan v class

Mercedes klasi V nga 4 deri në 8 persona

Automjetet tona taksi Mercedes V të Klasit janë krijuar për ta bërë udhëtimin sa më të këndshëm dhe luksoz. Duke ofruar aftësi të jashtëzakonshme, materiale dhe përfundime cilësore, si dhe një bagazh shumë të gjerë, ky lloj automjeti është ideal për transport mjekësor të miratuar.

van mercedes vito

Mercedes VITO nga 4 deri ne 8 persona

Mercedes Vito ju ofron një cilësi shumë të lartë shërbimi për udhëtimet tuaja mjekësore në Beauvais. I pajisur me pajisje sigurie të gjeneratës së fundit, ky model ofron hapësirë të bollshme të brendshme. Cilësia e sediljeve tona ju ofron rehati të jashtëzakonshme të uljes.

Kostoja e udhëtimit me taksi të miratuar mund të mbulohet pjesërisht ose plotësisht, në varësi të situatës suaj. Në mënyrë që të kuptoni se si funksionon taksia e miratuar nga VSL në Beauvais (60000) dhe në Île-de-France, ne detajojmë më poshtë të gjithë informacionin që duhet të dini. Vizitoni faqen e internetit CPAM për më shumë detaje.

Beauvais kontraktoi taksi në të gjitha distancat

Nëse jeni të shqetësuar për një nga rastet e detajuara në këtë faqe dhe keni një kupon transferimi për pacientët e ulur, thjesht kontaktoni kompaninë tonë të transportit për të rezervuar një transferim mjekësor në Beauvais dhe rajonin e tij. Kështu, flota jonë e automjeteve është në dispozicionin tuaj 24/7.

Keni nevojë për taksi për të shkuar në Centre Hospitalier Simone Veil, në spitalin Bichat ose në spitalin Necker? Cilido qoftë vendi juaj i shtrimit në spital, ne jemi atje për të siguruar transportin tuaj midis shtëpisë tuaj dhe qendrës spitalore. I rimbursuar nga Caisse Primaire d'Assurance Maladie, ky mjet transporti është shumë praktik, veçanërisht nëse nuk mund të lëvizni vetë. Kështu, kompania jonë e taksive është në dispozicionin tuaj për një transferim në një klinikë, një qendër kujdesi ose një spital.

Ka një numër të madh situatash që lejojnë mbulimin nga CPAM. Ndër to janë trajtimet afatgjata, ekzaminimet mjekësore apo konsultat. Lëvizshmëria e reduktuar ose e vështirë nuk e lehtëson udhëtimin në institucionet shëndetësore, prandaj ne jemi në dispozicion për të gjitha udhëtimet tuaja mjekësore.

Transferta e përsëritur dhe të gjitha destinacionet

A duhet të udhëtoni më shumë se 50 km larg për të trajtuar një patologji? A kërkon trajtimi ose kujdesi juaj që të udhëtoni më shumë se 4 herë në dy muaj? Në këtë rast, ju keni të drejtën e mbulimit CPAM si pjesë e transfertave tuaja të shpeshta shëndetësore. Taxi Beauvais ju shoqëron për të gjitha ekzaminimet dhe kujdesin mjekësor, si kimioterapia apo dializa.

Nëse e kërkon patologjia juaj, mjeku juaj mund të përshkruajë transport mjekësor. Kështu, kjo ju jep mundësinë për të kryer një ekzaminim ose një konsultë shëndetësore në spitalet ose specialitetet më të njohura në një patologji, pavarësisht vendndodhjes së tyre në Francë. Prandaj është e mundur që ne t'ju transportojmë në një spital në Beauvais, rajoni i Parisit ose diku tjetër në Francë.

Taxi Conventionné Beauvais ju ofron një shërbim të thjeshtë dhe të shpejtë të transportit të pacientëve. Në fakt, shoferët tanë mund të arrihen lehtësisht me telefon për të bërë një rezervim, 7 ditë në javë, 24 orë në ditë në Beauvais dhe Île-de-France. Një tjetër mundësi është në dispozicion për ju: Rezervimi nga moduli ynë i rezervimit, i disponueshëm në faqen tonë të internetit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të tregoni të dhënat tuaja të kontaktit, datën dhe orën e marrjes, si dhe itinerarin që do të ndiqni. Kështu, ne ju ofrojmë mundësinë për të porositur një taksi thjesht dhe shpejt nga shtëpia. Kur të vijë dita, shoferi ynë do t'ju presë në adresën dhe orën e planifikuar për të rezervuar. Më në fund, gjithçka që duhet të bëni është të uleni në bordin e automjeteve tona dhe të shijoni udhëtimin tuaj me qetësi të plotë.

Cili është çmimi i taksive tona të kontraktuara?

Kompania jonë e taksive ka tarifa të rregulluara nga prefektura. Pra, tarifat e udhëtimit nuk i zgjedhim ne. Tarifat e aplikuara për transportin tuaj mjekësor janë ato që na komunikohen nga prefektura Oise. Ky sistem ju garanton një udhëtim me çmimin më të drejtë, pa surpriza të pakëndshme dhe në përputhje me listën e çmimeve. Së fundi, për çdo pyetje në lidhje me çmimet tona të miratuara për taksi ose transportin e pacientëve me ulje, ekipi ynë është në dispozicion për t'ju ndihmuar çdo ditë të javës.

Takimi im mjekësor është anuluar

Shërbimi ynë i transportit mjekësor në Beauvais, Île-de-France dhe në distanca të gjata është fleksibël. Në të vërtetë, drejtuesit tanë dinë si të përshtaten në rast të ndryshimeve të minutës së fundit. Më pas, në rast anulimi ose modifikimi të takimit tuaj shëndetësor/spitalor, procedura që duhet ndjekur është e thjeshtë: Na kontaktoni për të anuluar udhëtimin e planifikuar dhe për të caktuar një itinerar të ri në një datë të mëvonshme.

Rezervoni taksinë tuaj të miratuar në Beauvais

Rezervoni shoferin tuaj të taksisë me lehtësi.

Kompani taksi e miratuar nga CPAM

Kompania taksi e miratuar nga CPAM

Taxi Beauvais është një kompani e miratuar për transport mjekësor. Në fakt, ju duhet vetëm të merrni një kupon transporti, në mënyrë që ne të kujdesemi për transferimin tuaj ulur. Zbuloni më poshtë se cilat janë certifikatat tona dhe si funksionon pagesa e palëve të treta për mbështetje.

Transporti i pacientëve në Beauvais

Mjetet tona të lehta mjekësore janë në dispozicionin tuaj për ju transport mjekësor. Merrni një recetë mjekësore për transport në mënyrë që shpenzimet të mbulohen nga fondi juaj i sigurimit: Për pjesën tjetër do të kujdesen shoferët tanë!

Për transportin e pacientëve të ulur, Taxi Beauvais udhëton në adresën tuaj sipas kërkesës, dhe kjo gjatë ditës. Megjithatë, fillimisht duhet të keni marrë një kupon udhëtimi, të lëshuar nga mjeku juaj. Së fundi, sigurohuni që karta juaj vitale të jetë e përditësuar dhe që situata juaj të lejon rimbursimin nga sigurimet shoqërore.

Ju nuk do të duhet të bëni asnjë pagesë paradhënie nëse jeni përfitues i pagesës nga palët e treta. Ka shumë situata të pranueshme për pagesë nga palët e treta: sëmundje afatgjatë (ALD), shtrimi në spital i një fëmije të porsalindur më pak se një muajsh, pension invaliditeti, etj.
Nëse nuk jeni ju përfituesi i këtij procesi, atëherë do t'ju duhet të avanconi kostot. Më pas do t'ju duhet të dërgoni faturat e ofruara nga Taxi Beauvais te Caisse Primaire d'Assurance Maladie rajonale. Kështu, ju do të merrni një rimbursim të shpejtë në bazë të llogaritur. Gjithçka që ju nevojitet do t'ju dërgohet dhe do t'ju shpjegohet nga shoferi juaj, kështu që ju duhet vetëm të dërgoni postën në arkë.

rimbursimi i transportit të miratuar

Një kompani e kontraktuar taksie me qendër në Beauvais, ne përmbushim të gjitha kërkesat ligjore të kërkuara në departamentin Oise dhe në nivel kombëtar. Licenca jonë zyrtare ju siguron se ne kemi përvojë të gjerë në transportin e taksive dhe transportin mjekësor. Në të vërtetë, ne jemi të njohur për seriozitetin dhe profesionalizmin tonë për transportin e pacientëve të ulur. Të udhëtosh përkrah pacientëve dhe të shoqërosh të sëmurët është pjesë përbërëse e përditshmërisë sonë.

Në Francë, rimbursimi i sigurimit shëndetësor bazë për një taksi të kontraktuar (transport mjekësor) është 65%. Ky mbulim mund të arrijë në 100% në shumë raste, të tilla si një aksident në punë, një transferim i një gruaje shtatzënë pas 6 muajsh shtatzënie ose për përfitueset e CMU C. Lista e plotë e situatave që ofrojnë rimbursim të plotë gjendet në faqen e internetit të CPAM.

CHU, spitalet dhe klinikat në Île-de-France

Udhëtoni rehat drejt ekzaminimit tuaj mjekësor ose kujdesit shëndetësor, me automjetet tona moderne të gjeneratës së fundit. Thirrni tonën taksitë e miratuara për të arritur në Qendrat shëndetësore të Beauvais (60,000), nga Parisi dhe Veriu i Francës.

Spitale në Beauvais, Amiens, Rouen, Lille

Disa shembuj të spitaleve të shërbyera nga drejtuesit tanë: Chu Amiens sud, Chu Amiens nord, Clinique Victor Pauchet Amiens, Clinique de l'Europe Amiens, Polyclinique de Picardie Amiens, Bichat Hospital, Avicenne Hospital, Bretonneau Hospital, Lariboispital, Hospital, Louise Spitali Robert Debré, Spitali Georges Pompidou, Spitali Necker, Hôtel Dieu…

AP-HP dhe spitalet e rajonit të Parisit

Disa shembuj të spitaleve dhe klinikave të shërbyera nga drejtuesit tanë: EMILE-ROUX, Hôpital EUROPEEN GEORGES-POMPIDOU, FERNAND-WIDAL, GEORGES-CLEMENCEAU, HENRI-MONDOR, HÔTEL-DIEU, JEAN-VERDIER, LA COLLÉULAGIALE, , LOUIS-MOURIER, MARIN DE HENDAYE, MARITIME DE BERCK, PAUL-BROUSSE, PAUL-DOUMER…

Shërbime të tjera transporti në Beauvais

sqAlbanian