Shkoni në parkun Disneyland nga Beauvais

park zbavitës familjar disneyland në Paris

Nëse po planifikoni një vizitë në Disneyland Paris nga Beauvais, zgjidhni taksi! Në të vërtetë, ky mjet praktik transporti ka shumë përparësi.

Ku do të më lëshojë taksi në Disneyland?

Pasi të keni arritur në Disneyland Paris me taksi nga Beauvais, shoferi juaj do t'ju zbresë në një nga dy portat e hyrjes në park:

  • Parku Disneyland
  • Parku i Walt Disney Studios

Ju mund të zgjidhni sipas itinerarit të turneut ose preferencave tuaja.

Cilado qoftë zgjedhja juaj, jini të sigurt: Shoferët tanë të taksive janë të njohur me zonat e ndryshme të largimit në Disneyland Paris.

Avantazhet e taksisë për të arritur në Disneyland Paris nga Beauvais

Një nga avantazhet kryesore të marrjes me taksi në Disneyland Paris nga Beauvais është komoditeti dhe komoditeti që ofron.

Ndryshe nga transporti publik, një taksi ju lejon të udhëtoni drejtpërdrejt nga pika juaj e nisjes në destinacionin tuaj përfundimtar, pa pasur nevojë të përballeni me telashet e lidhjeve.

Çfarë rruge marrin shoferët tanë?

Rruga më e zakonshme për bashkohuni me Disneyland Paris nga Beauvais me taksi përfshin marrjen e A16 drejt Parisit. Pasi të përshkojmë një distancë prej afërsisht 130 kilometrash, do të arrijmë në autostradën A104, e njohur edhe si Francilienne. Vazhdojmë në A104 deri në daljen 14, e cila do të na çojë direkt në autostradën A4 drejt Marne-la-Vallée. Më në fund, ne ndjekim udhëzimet për Disneyland Paris.

Për të siguruar një udhëtim i këndshëm në Disneyland Paris nga Beauvais, rezervoni taksinë tuaj tani! Telefononi shoferët tanë në 06 48 11 48 19.

sqAlbanian