Ku ta gjeni taksinë tuaj në aeroportin e Parisit Beauvais Tillé?

gjeni një taksi në aeroportin Beauvais Tillé

Aeroporti Beauvais Tillé, shoferi juaj do të jetë gati t'ju mirëpresë sapo të konfirmohet rezervimi juaj. Thjesht jepni numrin tuaj të fluturimit kur rezervoni, në mënyrë që shoferi juaj të monitorojë për vonesat e mundshme të fluturimeve dhe t'ju takojë kur të mbërrini.

Ju gjithashtu do të keni akses në numrin e telefonit të shoferit tuaj, në mënyrë që të mund ta kontaktoni atë sapo të mbërrini në aeroport. Rekomandohet të mos specifikoni kohën e saktë të uljes së avionit tuaj, por të lini 30 minuta për të mbledhur bagazhin tuaj dhe për të arritur në zonën e marrjes.

Gjeni një shofer taksie në aeroportin Beauvais

Si ta gjeni shoferin tuaj të taksisë në aeroportin Beauvais?

Mund të jetë stresuese të mos e dini paraprakisht pikën e takimit me tuajën anije taksi në aeroportin Beauvais.

Për t'ju ofruar një eksperiencë të përsosur udhëtimi, ju ftojmë të tregoni numrin tuaj të fluturimit kur rezervoni, në formularin tonë të rezervimit ose me telefon. Në këtë mënyrë, ne do të jemi në gjendje të gjurmojmë vendndodhjen e fluturimit tuaj dhe të dimë kohën e saktë të mbërritjes tuaj në aeroportin Beauvais. Vonesat janë të shpeshta dhe drejtuesit tanë dinë të përshtaten sipas diferencave kohore. Sido që të jetë, nuk ka nevojë të stresoheni: Drejtuesit tanë kujdesen për gjithçka!

Vendndodhja e marrjes së taksisë

Në varësi të cilit aeroport po udhëtoni, pika e marrjes mund të ndryshojë. Nëse dëshironi të zbuloni pikën e saktë të fillimit, thjesht kontaktoni tonë qendra e rezervimit të taksive në Beauvais në 06 48 11 48 19. Në rastin e mbështetjes taksi në aeroportin Beauvais, pikat e takimit janë përcaktuar dhe ne do të mund t'ju tregojmë saktësisht vendndodhjen e tyre kur të rezervoni.

Shoferi juaj ju mirëpret personalisht

Ju mirëpresim personalisht nga shoferi ynë pas mbërritjes në aeroportin e Beauvais. Në çmimin e rezervimit tuaj është përfshirë një opsion pritjeje me tabelë për të lehtësuar nisjen tuaj nga aeroporti. Kjo siguron që shoferi juaj do të jetë aty sapo të zbrisni nga avioni, duke ju ofruar një transferim të shpejtë dhe shërbim superior. Vetëm sigurohuni që të jepni numrin tuaj të fluturimit kur rezervoni, gjë që do të lejojë ekipin tonë të sinkronizojë mbërritjen e shoferit tuaj në rast se fluturimi juaj mund të vonohet. Falë sistemit tonë të gjurmimit të fluturimeve të drejtpërdrejta, ne do të jemi në gjendje të përshtatim orën e mbërritjes së shoferit në varësi të kohës kur ulet avioni. Gëzoni një udhëtim në taksi në distanca të gjata ose në Beauvais me qetësi të plotë.

Aeroporti Beauvais Tillé në Oise

Si të rezervoni një taksi?

Libri a taksi në Beauvais është një proces i thjeshtë dhe intuitiv. Filloni duke dhënë detajet e udhëtimit tuaj në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë dhe të konfirmojmë rezervimin tuaj. Sigurohuni që të na tregoni datën, orën, numrin e pasagjerëve dhe adresën e nisjes. Pasi të keni marrë kuotën tuaj, mund ta vërtetoni atë duke paguar për udhëtimin, pa kosto shtesë.

Pasi të konfirmohet rezervimi juaj, një nga taksistët tanë do të jetë në kohën dhe vendin e dakorduar për t'ju marrë. Shërbimi ynë është plotësisht i përshtatshëm për nevojat tuaja, qoftë për sa i përket numrit të pasagjerëve apo pajisjeve speciale të kërkuara.

Ne rekomandojmë fuqimisht të rezervoni udhëtimin tuaj paraprakisht për të siguruar disponueshmërinë e shoferëve tanë. Megjithatë, nëse dëshironi, mund të kërkoni edhe taksi kur të largoheni.

Pyetjet e bëra shpesh

A ka aeroporti Paris-Beauvais një pikë zbritjeje?

Po, një pikë zbritjeje është në dispozicion për të parkuar për disa minuta. Ky parking ndodhet ne hyrje te aeroportit, shume prane parkingut P1. Pasi të keni kaluar hyrjen në parkingun e makinave, barrierat vendosen në korsinë e majtë.

Si të kontaktoni aeroportin Beauvais?

Për informacion rreth fluturimit tuaj ose informacion praktik, kontaktoni aeroportin në +33 (0) 3 44 11 19 59.

sqAlbanian